Comenzi Telefonice: 0742 197 098

Uscator rufe electric tip dulap 2 in 1

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Uscator rufe electric tip dulap 2 in 1

Preț Normal: 299,90 Lei

Special Price 219,90 Lei

Reducere 80 Lei (27%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Comenzi și asistență clienți: 0742 197 098 WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere produs:

Uscatorul de rufe electric este un produs cu un model si design nou pe care se pot usca hainele, intinse pe umeras. Astfel se va evita formarea cutelor. Hainele se vor usca intr-un interval de 1-3 ore.

Un avantaj deosebit al uscatorului de rufe electric Hausberg este acela ca hainele sunt izolate de exterior si nu intra in contact cu praful si insectele, iar bacilii su eliminati prin termperatura foarte ridicata.

Uscatorul are greutatea de 15 kg si este fabricat din poliester si inox. Acesta reprezinta o buna alternativa la uscatoarele de rufe conventionale. Este pliabil si foarte usor de utilizat. Uscatorul de rufe electric este perfect pentru iarna, in special pentru zilele cu frig, ploaie sau umiditate care fac ca rufele sa se usuce foarte greu.

Uscatorul tip dulap dispune de temporizator automat cu intrerupator de siguranta si economiseste pana la 35% energie fata de uscatoarele de rufe traditionale.

Acesta nu trebuie sa lipseasca din casa ta.

Este usor de instalat si folosit, astfel veti scapa de hainele puse la uscat in toata casa sau pe suporturile de uscat voluminoase.

Uscatorul electric tip dulap pentru rufe dispune de un motor eficient, silentios cu o putere de 900W, care usuca hainele rapid si in mod natural fara a le deteriora.

Acest uscator dispune de o structura rezistenta si poate sustine pana la 10 kilograme de rufe intr-un interval de timp ajustabil 0-180 minute.

Cu uscatorul electric veti uita de hainele puse la uscat prin toata casa, pe calorifere sau pe suporturi metalice incomode, instabile sau in uscatoarele automate de haine care sunt scumpe, masive, consuma mult si deterioreaza hainele delicate.

Uscatorul electric de rufe tip dulap va scapa de aceste probleme fiind usor de utilizat, astfel tot ce trebuie sa feceti este sa:

-asezati hainele umede pe umerasele din interior;

-inchideti fermoarul;

-rotiti butonul pentru a alege timpul de uscare.

In functie de densitatea materialelor introduse in uscator, puteti seta timpul de uscare incepand de la 0 la 180 de minute.

Hainele se vor usca natural, ca si cum ar fi uscate afara, pastrandu-si textura moale, catifelata, astfel vor fi mai putin sifonate, fiind uscate direct pe umerase iar timpul necesar pentru calcare va fi redus semnificativ.

Uscatorul de rufe electric este pliabil si usor de depozitat fiind la indemana oricand pentru urmatoarea folosire.

Uscatorul electric tip dulap pentru rufe dispune de un design modern cu un consum al energiei mult mai scazut.

Poate usca haine intinse pe umeras, astfel incat sa se evite formarea cutelor economisiti timpul irosit pentru calcarea rufelor dupa uscare. Usuca hainele spalate intr-un interval scurt de 1-3 ore cu temperatura controlata.

Cu acest Uscator tip dulap hainele sunt izolate in interior si nu intra in contact cu praful si/sau insectele, iar bacilii sunt eliminati prin temperatura foarte ridicata.

Produsul este multifunctional si poate fi folosit ca uscator pentru haine sau ca si dulap pentru depozitarea hainelor.

Avantaje:

Usor de ansamblat si dezasamblat;
Elimina riscul de poluare a hainelor;
Temperatura controlata;
Timp rapid de uscare;
Garanteaza siguranta;
Rapid si eficient;
Portabil si usor de Impachetat;
Design modern;
Ideal pentru hainele delicate;
Garantie.
Specificatii tehnice:

Tip produs: uscator rufe electric
Greutate: 15 kg
Material: poliester si inox
Putere: 220-240V, 50/60Hz, 1000W

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.